Op woensdag 15 Maart a.s. van 10.00-12.00 u. vindt bij Dorpstafel Gemonde in dorpshuis De Kei (in de grote zaal) een presentatie plaats over Het Andere Wonen Schijndel. De presentatie wordt gegeven door Anne-Marie Looman, Zorgondernemer Het Andere Wonen Schijndel.

Het Andere Wonen Schijndel, een veilige geclusterde woonomgeving; wonen in een eigen volwaardig appartement, in vrijheid en met 24 uur zorg in de directe nabijheid.

Vivent Het Andere Wonen omvat kleinschalige projecten geclusterd wonen in de wijk voor mensen met dementie of andersoortige zorgvraag. Wonen met elkaar in combinatie met servicegerichte dienstverlening en zorg op maat. De mensen met geheugenproblemen kunnen met of zonder partner in een volwaardig appartement in hun eigen wijk blijven wonen. Daar biedt Het Andere Wonen Schijndel diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimten.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Koffie en thee staat klaar, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zie ook www.facebook.com/DorpstafelGemonde2016/