Het Andere Wonen Schijndel zet zich in voor een Dementie Vriendelijke Gemeente

Vanuit een dementie vriendelijke gemeente kunnen mensen met dementie langer meedoen. Het Andere Wonen Schijndel maakt binnen onze gemeente, deel uit van de werkgroep DVG Meierijstad. Samen met een drietal mede-werkgroepleden zetten we ons in, om onze gemeente dementievriendelijker te maken, en u kunt helpen.

Wilt u meer weten kijk op de onlangs vernieuwde website van DVG Meierijstad.

Home

Loop mee op 21 september, Wereld Alzeheimerdag, wandeling op de Vlagheide.

flyer wereld alzheimer dag dvg

Duofiets mogelijk gemaakt door Stichting vrienden van het Andere Wonen Schijndel

 

Op dinsdag 8 mei was het dan zover, onze duofiets werd afgeleverd. Door de Stichting vrienden van Het Andere Wonen Schijndel geschonken.

Met speciale dank aan #derabobank#cyclestar, Fam Heerkens, en allen van u die geschonken hebben aan onze Stichting. Onze bewoners en alle medewerkers, familieleden, zullen genieten van het bewegen in de buitenlucht. De eerste ritjes zijn inmiddels gemaakt en de accu is  opgeladen. Dank u wel allemaal dat dit mogelijk gemaakt is.

Trots op alle medewerkers….

Het Andere Wonen Schijndel is trots……
 
Trots op het team van Het Andere Wonen Schijndel. Gisteren de tweede bijeenkomst gehad. Een groep zeer enthousiaste medewerkers. Waar we de vorige keer onder het genot van een zeer lekkere maaltijd, verzorgd door #zaalrestaurantdeNachtegaal , hebben gesproken over ieders kwaliteiten. We geïnventariseerd hebben wat we nog allemaal willen doen in de voorbereiding. Hadden we gisteren een vervolg. Allereerst zijn we op de bouw gaan kijken met zijn allen om daar met eigen ogen te zien hoeveel er alweer gebeurd is de afgelopen weken. Daarna hebben we met elkaar alle ideeën uitgewisseld en gekeken naar een praktisch vervolg van de onderwerpen; zorg, team,welzijn en schoonmaak. Voorbereid de verantwoordelijkheid oppakken, het woord te voeren en uit te leggen wat jij vanuit de visie kan bijdragen aan het geheel, maakte het tot een waardevolle bijeenkomst. Wat een energie. Dank allemaal en wat een fijne sfeer creëren jullie met elkaar. We gaan er met elkaar iets moois van maken. En de eerste groepsfoto is een feit. Fijn ook dat er weer 5 mensen aan het team zijn toegevoegd. Welkom allemaal.20170411_180934 20170411_180927 20170407_083029 20170329_090328